Skip to main content

 

 

 

Ullerslev Tennisklub fik i 2019 midler fra Nyborg Kommune til at etablerer to padelbaner. Dog var bevillingen betinget af, at de selv kunne rejse de resterende midler til projektet. Det var på den måde nødvendigt for klubben at søge forskellige fondsmidler, førend de kunne søsætte projektet. Aktiv Fundraising har hertil hjulpet klubben med at komme i mål, via den udvidede startpakke, som er inkl. klippekort. Og de er nu i fuld gang med at bygge deres nye baner.

Det har været en fordel, at vi har haft de ekstra timer i klippekortsordningen, sådan så vi hen ad vejen kunne ringe til Steffen fra Aktiv Fundraising, eller lave et par møder, hvor vi kunne snakke tingene igennem, forklarer Henrik Vestergård, som er formand for Ullerslev Tennisklub.

Klubben havde særligt brug for kommentarer på en ansøgning de selv havde lavet, og senere har de også fået udarbejdet ansøgning og hjælp til at udarbejde budget og finansieringsplan.

Vi har desuden brugt Aktiv Fundraisings rådgivning i forhold til, hvordan vi fik lavet en markedsføringsplan og derigennem har de hjulpet os med at arbejde med tilgængelighed og synlighed i vores projekt. De har i det hele taget været en stor ressource for os, og hjulpet os med at få en langt bedre forståelse for hele fondsansøgningsprocessen og hvad det kræver af os som klub. Steffen fra Aktiv Fundraising har inspireret os, og sørget for hele tiden at holde os på ret kurs – og så har han også åbnet vores øjne for, hvordan man arbejder strategisk med at søge midler. Set i bakspejlet kunne vi ikke have opnået de samme resultater uden at have haft Aktiv Fundraising med på sidelinjen, og hvis vi får andre og større projekter, vil vi klart bruge dem igen, og muligvis lade dem styre hele processen, da vi også kan se værdien af ikke selv at skulle bruge ressourcer på indsendelse af ansøgninger, afslutter Henrik.

henrik vestergård

“Vi er jo bare en tennisklub, og havde ingen forstand på, hvordan man laver fundraising – Aktiv Fundraising var derfor til stor hjælp for os. De har stor erfaring og kunne nemt hjælpe med de udfordringer og konkrete problemer, der var i forbindelse med vores projekt. De var hurtig til at vende tilbage, og sikrede at processen skred fremad, så vi hele tiden var på rette kurs.”

Henrik VestergårdFormand for Ullerslev Tennisklub

Lad os foretage en gratis projektvurdering og få vores vurdering af dit projekts muligheder.

Det er helt gratis for dig at indsende dit projekt og få vores vurdering af mulighederne. Du skal blot udfylde en kort formular og uploade projektbeskrivelse!

Få vurderet dit projekt
Ursula Lundgreen

Forfatter Ursula Lundgreen

Flere artikler af Ursula Lundgreen