Om Aktiv Fundraising

Aktiv Fundraising ApS hjælper foreninger, organisationer, kommuner og virksomheder med at fundraise til deres projekter. Vi tilbyder f.eks. at stå for fondsansøgning til vores kunders projekter eller ved at rådgive om andre tiltag der kan være med til at skaffe den nødvendige finansiering af projekterne.

Foreninger, virksomheder & kommuner

Vi tilbyder således vores hjælp både til den lille forening og hele vejen op til de meget store anlægsprojekter for kommuner og virksomheder.

Startpakke, klippekort eller full service aftale?

Du kan få et overblik over vores ydelser via linket herunder, hvor du også kan kontakte os for en uforpligtende samtale om dine behov.

Fundraising Media

Udover Aktiv Fundraising, så har vi også en søster-virksomhed der hedder Fundraising Media ApS. I Fundraising Media driver vi Fundraising Club og Fundraising Pro, der primært er til for jer, der gerne vil fundraise selv. Du kan besøge sitet herunder.

Besøg site

Fundraising Club er for alle foreninger og mindre organisationer. Vi stiller en fondsdatabase til rådighed med alle relevante fonde for foreninger. Derudover er der værktøjer, nyheder, kurser, håndbøger og ikke mindst, et månedligt webinar, hvor vi dykker ned i aktuelle emner m.m.

Besøg Fundraising Club

Fundraising Pro indeholder de samme ting som Fundraising Pro, men er målrettet større organisationer, skoler, kommuner og f.eks. professionelle fundraisere. Her er flere fonde i databasen, flere nyheder m.m.

Besøg Fundraising Pro

Mød holdet

Vi er klar til at hjælpe dig med dit projekt, hvad enten du er en del af en mindre forening eller er ansvarlig for et større projekt i en kommune eller organisation. Et samarbejde med Aktiv Fundraising starter typisk med en indledende dialog med Steffen (på billedet nedenfor), hvorefter en eller flere af vores fundraisere kobles på. Vi vurder altid dit projekt individuelt i forhold til hvilken løsning, vi kan tilbyde dig, og hvem af os, der skal kobles på projektet.

Morten Reil

Morten Reil

Journalist & projektkonsulent

Morten har en skarp pen og har stor erfaring som konsulent for Aktiv Fundraising. Morten er ekspert i at spørge ind og finde den helt rigtige vinkel, så dit fondsprojekt står fuldstændig skarpt. Han formår altid at skabe den røde tråd i et projekt – selv når der er tale om store, komplekse projekter.

Johanne Juul Sørensen

Fundraiser & kommunikationsmedarbejder

Johanne er vores kommunikative blæksprutte. Hun fundraiser til både store og små projekter, og så sørger hun for at opdatere alle vores medlemmer med den nyeste viden fra fondsverdenen. Hun har derfor et stort indblik i, hvad der rører sig i branchen.
Liselotte Nilsson

Liselotte Nilsson

Fundraiser & marketingkoordinator

Liselotte er en superskarp formidler med et indgående kendskab til fundraising. Hun fundraiser til både større og mindre projekter og har udarbejdet utallige fondsansøgninger. Derfor ved hun præcis, hvad der skal til for at hjælpe din organisation med at skaffe fondsmidler. Derudover styrer Liselotte også alle vores medier med hård og kreativ hånd.
Steffen Gregersen

Steffen Gregersen

Projektleder & fundraiser

Steffen er indehaver af Aktiv Fundraising og startede konsulentvirksomheden tilbage i 2016, men han har arbejdet professionelt med fundraising siden 2008. I dag har han derfor et kæmpestort netværk og enorm erfaring med at samarbejde med foreninger, organisationer, kommuner og relevante fonde på området. Steffen har efterhånden også stiftet bekendtskab med stort set alle projekttyper; store som små.

Gratis projektvurdering?

Det er helt gratis at indsende dit projekt og få vores vurdering af mulighederne.

Se mere her

FAQ

Hvad koster det at få hjælp af Aktiv Fundraising?

Vi opererer både med faste priser og en kombination af fast beløb og provision alt efter opnået succes. Vores startpakker og klippekort har altid faste priser og er typisk til de lidt mindre projekter under 500.000 kr.

Er dit projekts budget større end 500.000 kr. anbefaler vi typisk en fundraiseraftale, som oftest indeholder et fast startfee samt et succesfee. Succesfee’et er typisk en procentsats af de midler der hentes hjem via fondsansøgninger.

Tilbyder I no cure no pay?

Nej. Hos Aktiv Fundraising ApS tilbyder vi ikke at arbejde gratis, hvis ikke der kommer midler fra fondene. Et vellykket stykke fundraisingarbejde kræver dels et godt samarbejde mellem kunden og fundraiseren, hvor begge er afhængige af hinanden.

Derudover er no cure no pay fundraising typisk også en del dyrere, da fundraiseren påtager sig en stor risiko for at komme til at arbejde gratis. Vi mener derfor, at det er rimeligt at begge parter i et samarbejde, har hånden på kogepladen.

Hvornår skal jeg kontakte en fundraiser?

Du bør kontakte os, så tidligt i processen som muligt. Vi oplever desværre ofte at blive kontaktet alt for sent i processen, hvor et projekt er udviklet et sted hen, som umuliggør opnåelse af fondsmidler. Der kan derfor være rigtig mange penge og tid at spare, ved at have os med på sidelinjen helt fra starten af et projekt. Det gør ikke vores arbejde dyrere. Oftest tværtimod.

Skal mit projekt være af en bestemt minimumsstørrelse?

Nej. Vi kan som udgangspunkt hjælpe dig, uanset størrelsen på dit projekt. Er dit projekts budget under 500.000 kr. anbefaler vi at du gør brug af enten vores klippekort eller vores startpakker.

Er dit budget over 500.000 kr. anbefaler vi typisk at vi laver en fundraisingaftale.

Få listen med over 200 fonde nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores fondsliste med over 200 fonde. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen, men hvis du har interesse for fundraising, bliver det ikke aktuelt!