Om Aktiv Fundraising

Aktiv Fundraising ApS hjælper foreninger, organisationer, kommuner og virksomheder med at fundraise til deres projekter. Vi tilbyder f.eks. at stå for fondsansøgning til vores kunders projekter eller ved at rådgive om andre tiltag der kan være med til at skaffe den nødvendige finansiering af projekterne.

Foreninger, virksomheder & kommuner

Vi tilbyder således vores hjælp både til den lille forening og hele vejen op til de meget store anlægsprojekter for kommuner og virksomheder.

Startpakke, klippekort eller full service aftale?

Du kan få et overblik over vores ydelser via linket herunder, hvor du også kan kontakte os for en uforpligtende samtale om dine behov.

Fundraising Media

Udover Aktiv Fundraising, så har vi også en søster-virksomhed der hedder Fundraising Media ApS. I Fundraising Media driver vi Fundraising Club og Fundraising Pro, der primært er til for jer, der gerne vil fundraise selv. Du kan besøge sitet herunder.

Besøg site

Fundraising Club er for alle foreninger og mindre organisationer. Vi stiller en fondsdatabase til rådighed med alle relevante fonde for foreninger. Derudover er der værktøjer, nyheder, kurser, håndbøger og ikke mindst, et månedligt webinar, hvor vi dykker ned i aktuelle emner m.m.

Besøg Fundraising Club

Fundraising Pro indeholder de samme ting som Fundraising Pro, men er målrettet større organisationer, skoler, kommuner og f.eks. professionelle fundraisere. Her er flere fonde i databasen, flere nyheder m.m.

Besøg Fundraising Pro
Ursula Lundgreen profil

Ursula Lundgreen

Kommunikationskonsulent

Ursula Lundgreen har et indgående kendskab til fundraising og projektstyring. Ursula har skrevet flere hundrede fondsansøgninger og ved præcis, hvad der skal til for at hjælpe din organisation med at skaffe fondsmidler

Mød holdet

Vi er klar til at hjælpe dig med dit projekt, hvad enten du er en del af en mindre forening eller er ansvarlig for større anlægsprojekter for kommuner og virksomheder.

Morten Reil profil aktiv fundraising

Morten Reil

Journalist

Morten har en skarp pen og stor erfaring som konsulent for Aktiv Fundraising og Fundraising Pro. Morten er ekspert i at spørge ind og finde den rigtige vinkel, så dit fondsprojekt står fuldstændig skarpt.

Maria Høhrmann Jensen

Junior Manager

Maria er vores kommunikative blæksprutte. Hun sørger for at opdatere alle vore medlemmer, holder styr på fondene og meget mere. Du ser bl.a. hendes kreationer i nyhedsbreve, i sparringsnetværket og på sociale medier.
Liselotte Nilsson profil aktiv fundraising

Liselotte Nilsson

Content Manager

Liselotte er vores superkompetente blæksprutte, som styrer nyhedsformidlingen på vores medlemssite. Liselotte står også for videooptagelser og styrer alle vores sociale medier med hård og kreativ hånd.
Steffen Gregersen - Aktiv Fundraising ApS

Steffen Gregersen

Indehaver

Steffen Gregersen har arbejdet med fundraising siden 2008, hvor han startede konsulentvirksomheden Aktiv Fundraising. Steffen har et kæmpestort netværk og enorm erfaring med at samarbejde med foreninger, organisationer, kommuner og relevante fonde på området.

Gratis projektvurdering?

Det er helt gratis at indsende dit projekt og få vores vurdering af mulighederne.

Se mere her

FAQ

Hvad koster det at få hjælp af Aktiv Fundraising?

Vi opererer både med faste priser og en kombination af fast beløb og provision alt efter opnået succes. Vores startpakker og klippekort har altid faste priser og er typisk til de lidt mindre projekter under 500.000 kr.

Er dit projekts budget større end 500.000 kr. anbefaler vi typisk en fundraiseraftale, som oftest indeholder et fast startfee samt et succesfee. Succesfee’et er typisk en procentsats af de midler der hentes hjem via fondsansøgninger.

Tilbyder I no cure no pay?

Nej. Hos Aktiv Fundraising ApS tilbyder vi ikke at arbejde gratis, hvis ikke der kommer midler fra fondene. Et vellykket stykke fundraisingarbejde kræver dels et godt samarbejde mellem kunden og fundraiseren, hvor begge er afhængige af hinanden.

Derudover er no cure no pay fundraising typisk også en del dyrere, da fundraiseren påtager sig en stor risiko for at komme til at arbejde gratis. Vi mener derfor, at det er rimeligt at begge parter i et samarbejde, har hånden på kogepladen.

Hvornår skal jeg kontakte en fundraiser?

Du bør kontakte os, så tidligt i processen som muligt. Vi oplever desværre ofte at blive kontaktet alt for sent i processen, hvor et projekt er udviklet et sted hen, som umuliggør opnåelse af fondsmidler. Der kan derfor være rigtig mange penge og tid at spare, ved at have os med på sidelinjen helt fra starten af et projekt. Det gør ikke vores arbejde dyrere. Oftest tværtimod.

Skal mit projekt være af en bestemt minimumsstørrelse?

Nej. Vi kan som udgangspunkt hjælpe dig, uanset størrelsen på dit projekt. Er dit projekts budget under 500.000 kr. anbefaler vi at du gør brug af enten vores klippekort eller vores startpakker.

Er dit budget over 500.000 kr. anbefaler vi typisk at vi laver en fundraisingaftale.

Få listen med over 200 fonde nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores fondsliste med over 200 fonde. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen, men hvis du har interesse for fundraising, bliver det ikke aktuelt!