Klippekort

Med et klippekort til fundraising kan du få vores hjælp af vores professionelle fundraisere til netop de fundraisingopgaver, hvor du har brug for hjælp eller sparring.

Du kan bl.a. bruge vores klippekort til:

Vi har klippekort i 3 forskellige størrelser med 10, 25 og 50 timer. Når du har købt et klippekort, kan du løbende skrive eller ringe til os for at få sparring på dit eller dine projekter og ansøgninger. Vi sender dig løbende en oversigt over tidsforbruget på dit klippekort, så du præcist kan se, hvor meget tid der er tilbage. Vi beregner desuden tiden i små 5 minutters blokke. Så hvis en opgave tager 15 min. at udføre, så bliver der kun trukket 15 min. fra dit kort.

Vurdering og rådgivning om dit projekt

Finde og udvælge relevante fonde

Hjælp til vinkling af din ansøgning

Rådgivning omkring budget og finansiering

Feedback på dine ansøgninger

Hjælp til at søge fonde til mindre projekter

Priser på klippekort

10 timer

Klippekort med 10 timer
12.500,- inkl. moms

25 timer

Klippekort med 25 timer
25.000,- inkl. moms

50 timer

Klippekort med 50 timer
45.000,- inkl. moms

Er du i tvivl om, hvad der passer til dig?

Vi kan godt forstå, hvis du er i tvivl om, hvorvidt et klippekort er det rette valg for dig. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os her, så kan vi guide dig frem til, om et klippekort er det rette valg for dig eller en anden aftale passer bedre til dine behov.
    Få listen med over 200 fonde nu!

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores fondsliste med over 200 fonde. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen, men hvis du har interesse for fundraising, bliver det ikke aktuelt!