Få gratis projektvurdering

Står du med et projekt hvor du er i tvivl om det kan lade sig gøre at få midler fra fonde, så er du meget velkommen til at kontakte os for at høre vores vurdering.

Det lægger fondene vægt på

Det er meget svært på få linjer her at skabe helt faste rammer for hvad fonde støtter og ikke støtter. Men der er et par fællestræk som ofte går igen.

Projekter skal bl.a. gerne:

  • Være nyskabende
  • Komme mange mennesker til gode
  • Være adskilt fra den daglige drift
  • Give nye muligheder

Men det er slet ikke begrænset her til. Så hvis ikke dit projekt umiddelbart lever op til disse krav, så kan det muligvis godt opnå støtte alligevel.

Vi vil derfor opfordre dig til at sende en kort præsentation af dit projekt til os, så vender vi tilbage med en vurdering af potentialet. Vær dog opmærksom på at vi ikke i vores projektvurdering kommer med anbefaling af konkrete fonde, forbedringer af din ansøgning eller lignende. Projektvurderingen er udelukkende en vurdering af, om vi mener projektet har mulighed for at opnå fondsstøtte. Hvis ikke vi mener det, giver vi også lige en forklaring på hvorfor ikke og evt. forslag til hvordan projektet evt. ville kunne forbedres.

Send os din projektpræsentation

I en projektvurdering bruger vi vores store erfaring med at søge fonde til hundredvis af projekter, til at vurdere om dit projekt vil kunne opnå støtte fra fonde.

Du kan sende os en kort præsentation af dit projekt ved at benytte nedenstående formular. Der går typisk 3-5 dage, før du har et svar.

    Vedhæft en fil