Skip to main content

Særlige fordele for tennisklubber

Aktiv Fundraising har indgået et partnerskab med Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis, som sikrer alle medlemsklubber rabat på hjælp til fundraising for jeres tennisklub.

Aktiv Fundraising ApS samarbejder med Dansk Tennis Forbund og DGI

Jeres professionelle fundraising partner

Vi er jeres professionelle partner, når I skal rejse penge til et tennisprojekt. Så slipper I for selv at sidde med tunge ansøgningsskemaer og finde ud af, hvilke fonde, der er relevante for jer. I behøver ikke at føle jer på udebane - vi er nemlig på hjemmebane, når det handler om fundraising. Også når det handler om fonde, der støtter tennis og tennisklubber.

Prisliste for tennisklubber

Lidt om hvad vi tilbyder

Aktiv Fundraising hjælper med alle trin i fundraising-processen. Vi tilbyder at stå for både projektudvikling og fondsansøgning – og at rådgive om andre tiltag, der kan være med til at skaffe den nødvendige finansiering.

Vi hjælper både den lille forening og de meget store anlægsprojekter for kommuner og organisationer. Vi har indgået et samarbejde med Dansk Tennis Forbund / DGI Tennis og har et særligt fokus på at hjælpe forbundenes mange klubber rundt om i landet. Vi er med andre ord specialister i fundraising for tennisklubber.

Som medlem af Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis har du flere fordelsmuligheder hos Aktiv Fundraising:

Gratis projektvurdering

Som en start kan du (helt gratis) få en hurtig vurdering af, om dit projekt giver mening at gå videre med i forhold til fondsfinansiering.

Særlige aftaler

Vi tilbyder en fondsliste udformet på baggrund af netop jeres behov, en særlig startpakke for tennisklubber, samt unikke fuldservicepakker.

Vi er jo bare en tennisklub og havde ingen forstand på, hvordan man laver fundraising. Steffen var derfor til stor hjælp for os. Han har stor erfaring og kunne nemt hjælpe med de udfordringer og konkrete problemer, der var i forbindelse med vores projekt.

Henrik VestergårdFormand for Ullerslev Tennisklub

Lad os foretage en gratis projektvurdering og få vores vurdering af dit projekts muligheder.

Det er helt gratis for dig at indsende dit projekt og få vores vurdering af mulighederne. Du skal blot udfylde en kort formular og uploade projektbeskrivelse!

Få vurderet dit projekt