Services

Du kan indgå et samarbejde med os på forskellige måder: F.eks. via fast pris, som er til alle enkeltstående projekter eller via et klippekort til dig, der enten har små projekter eller vil have en rådgiver, mens du selv gør arbejdet.

Aktiv Fundraising er eksperter i fondsansøgninger

Som vores navn indikerer, tilbyder vi ”Aktiv Fundraising”. Det vil sige at du kan få vores aktive og konkrete hjælp til at finde finansieringen til jeres næste projekt.

At søge fonde er vores kerneydelse. Her tilbyder vi at stå for alt arbejdet med at udarbejde materiale til fondene, lave såkaldt lobbyarbejde, søge fondene og evt. efterrapportering. Aktiv Fundraising har stor erfaring med at søge fonde og hjælper gerne foreninger, organisationer, virksomheder og kommuner med hele processen.

Mere om fondsansøgning

Startpakke

En startpakke sikrer dig en god start på din fundraising. Du får en liste med relevante fonde og hjælp til den første ansøgning.

Klippekort

Med et klippekort kan du trække på vores hjælp til lige præcis de step i din fundraising, hvor du har brug for hjælp.

Fundraisingaftale

Med en fundraisingaftale, hjælper vi dig igennem hele processen fra idé og hele vejen til succesfuld projekt.

Fandt du ikke det, du leder efter?

Hvis du ikke fandt det, du ledte efter, så fortvivl ikke. Vi sammensætter meget gerne en pakke eller løsning, som passer dig. Du kan skrive en besked til os her (vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer):
    Få listen med over 200 fonde nu!

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores fondsliste med over 200 fonde. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen, men hvis du har interesse for fundraising, bliver det ikke aktuelt!