Startpakker

Du kan vælge mellem 3 startpakker hos Aktiv Fundraising: Bronze, Sølv og Guld. Her på siden kan du se, hvad du får i vores forskellige pakker.

Startpakker fra Aktiv Fundraising

Hos Aktiv Fundraising tilbyder vi tre forskellige startpakker, hvor vi ved hjælp af forskellige ydelser hjælper dig godt på vej med din fundraising. Vi tilbyder både en bronze-, sølv- og en guld-startpakke, som alle har til formål at sikre dig en god og nem opstart på dit arbejde med fundraising. Samtidig vil vores startpakker med garanti også spare dig for mange timers arbejde og en masse frustrationer.

Oversigt over startpakker

Her kan du se en samlet oversigt over de forskelle startpakker – hvad de hver især indeholder og prisen på dem:

Kom godt i gang

Bronze

En skræddersyet fondsliste med 10-25 særligt udvalgte fonde med noter

En tjekliste til din ansøgning

En tjekliste med tilsagn

2.497,-

inkl. moms

Bestil bronzepakke

Læs mere om bronzepakken

Mest populære

Sølv

Alt fra bronzepakken

Feedback på din ansøgning

30 min. sparring via telefon/online

1 års medlemskab af Fundraising Club

5.997,-

inkl. moms

Bestil sølvpakke

Læs mere om sølvpakken

Mest for pengene

Guld

Alt fra bronzepakken

Feedback på din ansøgning

5 timers klippekort til fundraisinghjælp hos en af vores eksperter

1 års medlemskab af Fundraising Club

9.997,-

inkl. moms

Bestil guldpakke

Læs mere om guldpakken

Hvad får du med pakken?

Bronzepakken

Med vores bronzepakke laver vi en skræddersyet fondsliste til dig. Fondslisten indeholder de fonde, vi vurderer relevante for dit projekt. Derudover laver vi også to tjeklister til dig. Den ene kan du bruge, når du skal skrive ansøgninger og dermed sikre, at du får alt det vigtige med. Den anden kan du bruge, når du har fået tilsagn fra en fond, så du kan sikre, at du ikke risikerer at skulle betale pengene tilbage på et senere tidspunkt.

Om vores startpakker
Bronzepakken inkluderer dermed:
 • En skræddersyet fondsliste med 10-25 særligt udvalgte fonde med noter
 • En tjekliste til din ansøgning
 • En tjekliste ved tilsagn
2.497 kr. inkl. moms.
Bestil bronzepakke
Hvad får du med pakken?

Sølvpakken

Sølvpakken indeholder først og fremmest det samme som bronzepakken. Derudover får du også feedback på din ansøgning – du sender din ansøgning til os, og så sørger vi for at rette den godt igennem og komme med forslag til ændringer, tilføjelser m.m. Alt dette foregår skriftligt, hvorefter vi følger op med en 30 minutters telefonsamtale/onlinemøde (hvad end du foretrækker). Her har du mulighed for at stille spørgsmål såfremt du har nogle, eller spørge efter råd og vejledning til, hvordan du kommer bedst i mål med dit projekt.

Sidst men ikke mindst får du også et helt års adgang til Fundraising Club – et lukket medlemsunivers med adgang til en stor fondsdatabase, online kurser, webinarer samt en masse andre værktøjer, du kan bruge i din fundraising.

Om vores startpakker
Sølvpakken inkluderer dermed:
 • En skræddersyet fondsliste med 10-25 særligt udvalgte fonde med noter
 • En tjekliste til din ansøgning
 • En tjekliste ved tilsagn
 • Feedback på din ansøgning
 • 30 minutters sparring via telefon/online møde
 • 1 års medlemskab af Fundraising Club
5.997 kr. inkl. moms.
Bestil sølvpakke
Hvad får du med pakken?

Guldpakken

Med vores guldpakke får du hjælp til stort set alle dele af din fundraisingproces. Du får selvfølgelig også en skræddersyet fondsliste samt tjekliste til både din ansøgning, og til når du får tilsagn.

Derudover giver en af vores eksperter dig en grundig feedback på din ansøgning. Vi gennemgår din ansøgning på helt op til 3 sider og kommer med input til både formuleringer og forbedringer af det bagvedliggende projekt. Efterfølgende kan du bruge den som motiveret ansøgning til fondene, og så kan du herefter nemt tilpasse den med udgangspunkt i de forskellige fondes ansøgningsskemaer.

Yderligere får du også et 5-timers klippekort, som du kan bruge på lige præcis det, du har brug for hjælp til. Her vil en af vores eksperter stå til rådighed, så du kan få svar på spørgsmål, hjælp til at overkomme udfordringer, eller hvad du nu mangler eksperthjælp til. Du får desuden også et helt års adgang til Fundraising Club ligesom beskrevet i sølvpakken.

Om vores startpakker
Bronzepakken inkluderer dermed:
 • En skræddersyet fondsliste med 10-25 særligt udvalgte fonde med noter
 • En tjekliste til din ansøgning
 • En tjekliste ved tilsagn
 • Feedback på din ansøgning
 • 5 timers klippekort til fundraisinghjælp hos en af vores eksperter
 • 1 års medlemskab af Fundraising Club
9.997 kr. inkl. moms.
Bestil guldpakke

Bestil din startpakke

Kom godt i gang!

Vælg den ønskede startpakke herunder

Tilliden er stor, både til Steffen som person, men også hans evner, og at han har så stor en erfaring fra foreningslivet selv, gjorde at han meget hurtigt kunne forstå projektet til bunds – og ikke mindst se udviklingspotentialet.

Réda M’BarekMedstifter, Street Society

Vi er jo bare en tennisklub, og havde ingen forstand på, hvordan man laver fundraising – Aktiv Fundraising var derfor til stor hjælp ... De har stor erfaring og kunne nemt hjælpe med de udfordringer og konkrete problemer, der var i forbindelse med vores projekt.

Henrik VestergårdFormand for Ullerslev Tennisklub

Det gode ved at bruge Aktiv Fundraising har været, at vi ikke har været nødt til at gå på kompromis – vi har fået de penge vi har søgt om. Og vi har fået dem fra nogle få større fonde – i stedet for et hav af mindre sponsorater. Det har gjort processen noget nemmere.

Tommy ChristensenFormand for Filskov Fodboldgolf Klub

Værd at vide om vores startpakker

Alle startpakker er som udgangspunkt målrettet foreninger i lokalområder, der gerne selv vil stå i spidsen for det meste af fundraisingarbejdet. Derfor er vores startpakker en god og billig måde at sikre sig eksperthjælp på, så man på den måde kan øge sine chancer for at lykkedes med finansieringen af et projekt.

Vi vurderer selvfølgelig alle henvendelser, vi får på vores startpakker; om det er relevant for dit projekt med en startpakke, eller om vi bedre kan hjælpe på anden vis. Henvend dig derfor gerne – også selv om du er i tvivl, hvorvidt en startpakke er det rigtige for dig eller ej. Vi tilbyder nemlig også andre løsninger såsom klippekort eller en fastlagt fundraisingaftale.

Hvis vi vurderer, at dit projekt ikke har nogen realistisk chance for at opnå fondsmidler, fortæller vi dig selvfølgelig også det, så hverken du eller vi bruger unødige ressourcer på det. Derfor tilbyder vi også at lave en gratis projektvurdering for dig, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, om dit projekt lever op til fondenes krav om, hvad de må og kan støtte.

Sådan foregår samarbejdet om en startpakke

Når vi har afklaret, hvorvidt dit projekt vil få værdi af en af vores startpakker, så vil du få tilsendt et spørgeskema. I spørgeskemaet spørger vi ind til dit projekt, så vi får den fornødne viden og information om, hvad det er for et projekt, hvem der står bag det m.m. Når du har sendt spørgeskemaet tilbage til os, gennemgår vi din besvarelse, og hvis vi mangler oplysninger, henvender vi os efterfølgende til dig. Du er også meget velkommen til at medsende evt. bilag eller andet, du ligger inde med, som du tænker er relevant for os at kende til.

Når vi har sikret, at vi har alt den information, vi skal bruge, får du en tilbagemelding med et estimat på, hvornår du kan regne med at høre tilbage fra os vedrørende den hjælp, du har efterspurgt. Typisk vil leveringstiden være mellem 2-4 uger.

Har du spørgsmål til de enkelte startpakker, eller til hvilke andre løsninger vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os på info@aktivfundraising.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os her