Skip to main content

Jeg har her et lille tip til hvordan I kan tjene nogle ekstra penge på en nem og god måde, i forbindelse med nogle af jeres andre arrangementer.

Hvis I har et større loppemarked, en koncert eller andet, hvor der kommer en del mennesker, så kan I opfordre jeres besøgende til at tage bilen med. I tilbyder dem så en billig bilvask !

Bilvasken kan f.eks. koste 25 kr. Det er langt billigere end hvad vaskehallerne tager og også billigt nok til dem der plejer at gøre det selv siger ja tak. Har I så f.eks. 200 bilvaske, så tjener I altså 200 x 25,- = 5.000 kr.

Nu er 200 biler jo trods alt en sjat, og kræver da også en del hjælpere til det, men får man mindre, skal man jo heller ikke bruge så mange hjælpere til det.

Vask bilen mens folk foretager sig noget

Hvis I er smarte, sørger I for at alle der ankommer, skal forbi en “post”, her stopper I bilerne og tilbyder denne billige vask. Siger folk ja tak, så betaler de og I kan f.eks. markere bilen bagpå med et let aftageligt klistermærke, post-it eller andet, som dog bliver siddende i vinden. Når folk så har parkeret, så har I nogle frivillige der går rundt på parkeringspladsen og vasker alle de biler med mærkater på. De tager jo så mærkaten af, når bilen er vasket.

Når jeres besøgende så kommer retur fra koncerten, loppemarkedet eller andet, så står deres bil nyvasket til dem.

Ønsker I ikke at gøre det på denne måde eller passer det ikke til arrangementets type, så kan I selvfølgelig også lave et sted, hvor folk kører hen med deres bil, stopper op og så er der straks 4-5 frivillige der kaster sig over bilen og vasker den. Man kan jo så alt efter efterspørgsel, have 1 eller flere hold, for at holde køen nede.

Tjen evt. også på parkeringen

Til disse lidt større begivenheder som markeder, loppemarkeder, koncerter osv. kan det også være en fordel at tjene lidt på selve parkeringen. Det kan måske koste 10 kr. at parkere sin bil i jeres afmærkede område tæt på hvor det hele foregår.

Her kan man så måske sige 10 kr. for parkering, eller 30 kr. for parkering inkl. bilvask.

Vask bilen ordentligt

For ikke at få et dårligt ry og klager, så sørg for at alle jeres frivillige vasker bilen ordentligt. Gennemgå gerne kravene til bilvasken, inden I starter op, sådan at alle “bilvaskere” er klar over hvordan I vil have det gjort. Så undgår I at nogle er alt for hurtige og får klager, eller nogle er alt for langsomme, da de nærmest pudser bilen helt vildt.

I bør også sikre jer nem adgang til vand og sæbe, i nærheden af hvor I vasker. I bør skifte vandet med jævne mellemrum, så I vasker med rent vand.

Få evt. et lokalt byggemarked eller autotilbehørs firma til at sponsere spande, børster, sæbe, klude til ruderne og skrabere til ruderne. Så sparer I udgifter til dette. Husk at passe på spande, børster m.m. da det jo kan bruges igen en anden gang (hvis  det da ikke er helt udslidt). Hvis det ikke skal bruges igen, så sælg det 🙂

Glem ikke markedsføring

Dette tilbud skal selvfølgelig markedsføres. Så husk at nævne det, evt. som en sjov sidebemærkning, i forbindelse med jeres øvrige markedsføring.

Undervejs i jeres begivenhed, er det også en sjov ting, som kan vises frem til journalister og laves nogle sjove billeder ud af. Det er en god måde at skille sig ud fra mængden af f.eks. loppemarkeder, koncerter og andet. En sjov ting, som vil have lidt lettere ved at få spalteplads eller sendetid.

Lad os foretage en gratis projektvurdering og få vores vurdering af dit projekts muligheder.

Det er helt gratis for dig at indsende dit projekt og få vores vurdering af mulighederne. Du skal blot udfylde en kort formular og uploade projektbeskrivelse!

Få vurderet dit projekt
Steffen

Forfatter Steffen

Steffen Gregersen er stifter og fundraiser hos Aktiv Fundraising. Steffen udmærker sig ved at være super skarp til projektudvikling, fondsansøgning og videreformidling af hans store erfaring. Steffen er en erfaren underviser og hans foredrag får altid stor ros af deltagerne.

Flere artikler af Steffen

Deltag i samtalen Én kommentar

  • Lisa Nielsen siger:

    Nogle rigtig gode idéer til foreninger der har brug for at tjene nogle penge til deres næste tur.

    Jeg er i en idrætsforening og der gør vi også meget i at medlemmerne skal være med til at tjene pengene til de store ture – og med stor succes endda.

    Rigtig gd blog i øvrigt, tak for alle tipsene.

Skriv en kommentar