Skip to main content

Tilskud til træbådBrevkassen har modtaget et spørgsmål omkring renovering af en træbåd samt sejlads med denne. Læs spørgsmål her og se svaret længere nede, hvordan man kan optimere mulighederne for at få tilskud.

Jeg går og renoverer en træbåd, som jeg vil sejle til mellemøsten i. Er det noget som man kan få økonomisk støtte til? Det er et kunstprojekt og det vil blive filmet og animeret.

Kan man få tilskud til denne sejlads?

Umiddelbart vil jeg tro at det være svært at få tilskud til sådan en sejlads fra fonde. Men du skal i så fald pointere det med at det bliver filmet m.m.

Kan du evt. lave noget undervisningsmateriale ud af det, som kan bruges på skoler, håndværker-uddannelse, bådbygger uddannelse og andet? Eller bruges som et rent historisk dokumentation? Så vil du nemmere kunne få tilskud, da projektet så også har værdi for andre end dig selv.

Jeg vil derfor opfordre dig til at kontakte nogle relevante uddannelsessteder, foreninger, klubber m.m. som relaterer sig til træbåde, for at høre hvad de siger. Det kan være de står og mangler noget materiale som du kan producere på sådan en tur.

Det kan være de kan give dig nogle gode idéer eller også kan de blåstemple dine egne idéer. Den blåstempling kan du så gå videre med til fondene. Så man kan se at du ikke bare er en ”drømmer”, som bare skal have finansieret din egen ferie.

Lad os foretage en gratis projektvurdering og få vores vurdering af dit projekts muligheder.

Det er helt gratis for dig at indsende dit projekt og få vores vurdering af mulighederne. Du skal blot udfylde en kort formular og uploade projektbeskrivelse!

Få vurderet dit projekt
Steffen

Forfatter Steffen

Steffen Gregersen er stifter og fundraiser hos Aktiv Fundraising. Steffen udmærker sig ved at være super skarp til projektudvikling, fondsansøgning og videreformidling af hans store erfaring. Steffen er en erfaren underviser og hans foredrag får altid stor ros af deltagerne.

Flere artikler af Steffen

Deltag i samtalen 3 kommentarer

 • Rolf siger:

  Tusind tak for svaret!

 • Juliane siger:

  Hej Steffen,
  Jeg er Kollegieinspektør i en lille by i Nordgrønland og har tanker om at lave en lejrskoleplads for mine beboere. Der er et sted nord for byen, som har fungeret som sådan i de tidligere år. Nå, det jeg vil spørge dig om er, at hvilke fonde du tror vil støtte mit projekt?? Fordi, selvom jeg har skrevet en masse fondsnavne og hjemmesider ned, er jeg i tvivl om, de støtter folk fra Grønland også. Jeg ved så meget, at kongehuset støtter projekter ind i mellem. Ellers ved jeg ikke hvilke fonde jeg skal ansøge til.

  mvh.

  Juliane K. Fleischer
  Upernavik

Skriv en kommentar