Skip to main content

Fonde der støtter projekter på GrønlandJeg har fået en henvendelse omkring støtte til et projekt på Grønland. Se spørgsmålet her:

Jeg er Kollegieinspektør i en lille by i Nordgrønland og har tanker om at lave en lejrskoleplads for mine beboere. Der er et sted nord for byen, som har fungeret som sådan i de tidligere år. Nå, det jeg vil spørge dig om er, at hvilke fonde du tror vil støtte mit projekt?? Fordi, selvom jeg har skrevet en masse fondsnavne og hjemmesider ned, er jeg i tvivl om, de støtter folk fra Grønland også. Jeg ved så meget, at kongehuset støtter projekter ind i mellem. Ellers ved jeg ikke hvilke fonde jeg skal ansøge til.

Her er nogle fonde der støtter projekter på Grønland

Kongehusets fonde er som du selv er inde på, et par gode muligheder. De har jo flere fonde, og de fleste vil kunne støtte projekter på Grønland. Men der findes også andre gode steder du kan prøve. Jeg lister lige en række fonde m.m. herunder inkl. en kontaktmulighed.

  • Frederik Tolto og hustru Ellen Tolto, Legat til støtte for børn og unge i Grønland (telefon 33 12 47 10)
  • Spejdernes Fond til nødlidende, syge og vanskeligt stillede børn (www.spejderhjaelpen.dk)
  • Kulturfonden Danmark-Grønland (telefon 33 92 33 00)
  • Fenny Magdalene Hansens Grønlandslegat (66 19 33 03)
  • Lionsclubbernes Grønlandsfond (telefon 48 25 56 34)
  • Den Kongelige Grønlandsfond (www.kongehuset.dk)

Håber det kan hjælpe dig lidt på vej.

Lad os foretage en gratis projektvurdering og få vores vurdering af dit projekts muligheder.

Det er helt gratis for dig at indsende dit projekt og få vores vurdering af mulighederne. Du skal blot udfylde en kort formular og uploade projektbeskrivelse!

Få vurderet dit projekt
Steffen

Forfatter Steffen

Steffen Gregersen er stifter og fundraiser hos Aktiv Fundraising. Steffen udmærker sig ved at være super skarp til projektudvikling, fondsansøgning og videreformidling af hans store erfaring. Steffen er en erfaren underviser og hans foredrag får altid stor ros af deltagerne.

Flere artikler af Steffen

Skriv en kommentar