Skip to main content

Tjen penge på et sodavandsdiskotekHvis din forening med jævne mellemrum holder et sodavandsdiskotek for børn, så har jeg her et lille tip til at tjene lidt flere penge, samtidig med at I øger jeres service.

Der er mange foreninger der holder små og store sodavandsdiskoteker for børnene. Det kan være helt små fester i foreningens egne lokaler, til store halfester. Dette tip kan bruges til alle størrelser, men er selvfølgelig bedst til de store halfester.

Lad børnene parkere forældrene

Uanset om man holder en stor halfest eller en mindre fest i foreningens egne lokaler, så kan der komme børn langvejs fra til sådan en fest. Disse børn bliver ofte kørt i bil af deres forældre. Forældrene skal jo ikke med til festen, men de må jo så køre den lange vej hjem igen.

Festerne varer typisk ikke så lang tid som rigtige diskoteker for voksne børn. Derfor kan forældrene dårligt nok nå hjem, før de skal køre retur igen.

Derudover er der også de børn, som jo er mest trygge hvis de ved at far eller mor er i nærheden, dog uden at de bliver overvåget til festen.

Her er det så en glimrende mulighed for at slå mange fluer med et smæk, ved at lave et forældrehjørne. Det kan være et lokale i tilknytning til hallen eller foreningens lokaler hvor festen holdes.

I dette forældrehjørne kan forældrene så sidde og hygge sig sammen. Der kan være lidt tv der kører, men ellers kan de sidde og snakke sammen.

Der hvor din forening så kan tjene penge, er ved at sælge kaffe og kage til disse forældre. Ligesom hvis I sælger franske hotdogs til børnene ved festen, så kan det jo også sælges til forældrene.

Flere sidegevinster

Der er mange sidegevinster ved sådan et forældrehjørne. Ikke nok med at I kan tjene en smule ekstra for salg af kaffe og kage. Men samtidig får I en stor mulighed for at vise til disse forældre, at I har godt styr på resten af festen.

Ordnede forhold er altid et plus, og det får i verdens bedste mulighed for at vise til de forældre der måtte være skeptiske. Disse forældre er jo også typisk nogle som vil vælge at blive der, for lige at kunne ”holde lidt øje” med det hele.

Derudover kan det være med til at få de børn, der ikke er helt trygge ved sådanne fester, til at komme alligevel, når nu de snildt kan have far eller mor siddende i et lokale lige i nærheden.

Lad os foretage en gratis projektvurdering og få vores vurdering af dit projekts muligheder.

Det er helt gratis for dig at indsende dit projekt og få vores vurdering af mulighederne. Du skal blot udfylde en kort formular og uploade projektbeskrivelse!

Få vurderet dit projekt
Steffen

Forfatter Steffen

Steffen Gregersen er stifter og fundraiser hos Aktiv Fundraising. Steffen udmærker sig ved at være super skarp til projektudvikling, fondsansøgning og videreformidling af hans store erfaring. Steffen er en erfaren underviser og hans foredrag får altid stor ros af deltagerne.

Flere artikler af Steffen

Skriv en kommentar