Fonde

Her på siden kan du finde frem til en lang række danske fonde, hvor du kan søge om tilskud til dine projekter. Herunder finder du en alfabetisk liste over alle fondene. Ved at klikke på de enkelte fondes navne, kommer du til en side med mange flere oplysninger om fonden.

Jeg har skrevet en lille e-bog med 10 tips til hvordan du kan få større succes med dine fondsansøgninger. Bogen er helt gratis og du kan læse mere her.

Der er også udgivet en fantastisk god bog med oversigt over alle danske fonde og legater. Bogen hedder Vejviser til Legater og Fonde og er  et rigtigt godt værktøj. Så hvis nedenstående gratis liste ikke er nok, så kan du finde god hjælp i den bog. Du kan læse mere om bogen her.

 

Alfabetisk oversigt over fonde

 

En af de mest brugte metoder til at skaffe penge til foreninger og velgørende formål, er ved at søge fonde. Der kan være rigtig mange penge at hente. Langt de fleste projekter kan støttes af fonde. Men man skal lige gøre forarbejdet godt nok, så man finder frem til de rette steder at søge. Læs derfor grundigt hvad det er de forskellige fonde støtter, da der kan være ret store forskellige, selvom de ligger i samme kategori.

Denne liste vil blive udvidet løbende med gode danske fonde. Har du kendskab til nogle fonde som bør være med på listen, så må du meget gerne sende mig en mail, med oplysninger om fonden.

Du kan også læse flere tips til hvordan du søger fonde her. Og husk så, at hente min gratis e-bog, med 10 tips til bedre fondsansøgninger. Den er helt gratis.