Skip to main content

Sådan får I gratis kontormøbler til foreningen, skolen eller din velgørende organisation

I din forening brænder I helt sikkert for de aktiviteter I har. Det gælder uanset om det er idræt, musik, teater, at fiske, spille kort eller hvad din forening laver. Så det er her I allerhelst ønsker at bruge de penge I har. Det er på disse aktiviteter.

Mere surt bliver det, når der skal bruges en masse penge på administration og drift af foreningen. Det er omkostninger til forsikringer, it-udstyr, kontorudstyr, lokaleleje osv. Det er omkostninger der desværre er nødvendige for at foreningen kan hænge sammen og fungere i hverdagen, men som umiddelbart ikke giver de aktiviteter man er samlet for at lave.

En af de andre omkostningstunge udgifter som mange foreninger oplever en gang imellem er indkøb af møbler. Herunder kontormøbler som f.eks. skrivebord, kontorstole og mødebord. Det er også ofte nødvendigt for mange foreninger at have den slags møbler, hvor man kan administrere foreningen fra, hvor bestyrelsen kan holde møder m.m.

Indkøb af disse møbler kan hurtigt løbe op i adskillelige tusinde kroner, som jo alt andet lige vil gå fra de midler man har til sine aktiviteter. Det er ærgerligt. Men fortvivl ikke, hvis din forening står overfor en investering i møbler. For i dette indlæg vil jeg vise dig hvordan du måske kan få møblerne gratis.

Ja – Jeg mener gratis som i 0,00 kr. (dog skal man betale for fragten).

Så bliver det ikke billigere.

Sådan kan det lade sig gøre med gratis møbler

Hvis din forening, institution eller skole kunne bruge nogle møbler, så har I mulighed for at ”søge” om at få gratis møbler fra 3R Kontor.

3R Kontor er et firma der handler med fortrinsvis brugte kontormøbler og inventar. De opkøber brugte kontormøbler når større virksomheder nedlægges eller flytter adresser m.m. hvor virksomheden ønsker nye møbler eller lignende. Disse brugte møbler sælger firmaet så videre til andre, som godt kan bruge gode kvalitetsmøbler der er lettere brugte, men stadig fine.

Men hvordan kan det blive gratis for foreninger og skoler?

Når 3R Kontor indkøber en større mængde kontormøbler, så transporterer de dem til deres lagerlokaler. Efterfølgende skal de så ud og sælge disse møbler til kunderne og her er det så ikke sikkert at de kan finde kunder der har brug for præcis det samme antal skriveborde, skrivebordsstole osv. Så nogle gange hænder det at 3R Kontor brænder inde med et mindre parti kontormøbler i en serie, som de ikke lige kan finde kunder til.

Derudover er de jo begrænset af deres lagerplads og når muligheden så byder sig for at opkøbe en større portion møbler fra et nyt sted, kan det nogle gange være nødvendigt at skille sig af med nogle møbler, for at få plads til de nye. Det er så disse møbler at de donerer til foreninger, skoler og institutioner. Det gør de bl.a. for at spare på samfundets ressourcer, så møblerne ikke bare går til spilde og skal smides ud. Det er jo stik modsat hvad en del tøjkoncerner for nylig blev hængt ud for i Operation X på TV2, hvor man viste at de hvert år brænder og destruerer store mængder helt nyt tøj.

3R Kontors model er både godt for miljøet og din forenings pengekasse.

Her kan du se stifter af 3R Kontor, Steffen Max Høgh fortælle om deres koncept:

Sådan søger du om gratis kontormøbler fra 3R Kontor

For at få del i de gratis kontormøbler fra 3R Kontor skal du tilmelde din forening til Donationsnetværket på deres hjemmeside. Det er også ganske gratis.

Donationsnetværket er i princippet en e-mail liste, hvor 3R Kontor skriver ud til netværket når de har nogle møbler i overskud. Er det nogle møbler som I godt kan bruge i jeres forening, så svarer I tilbage på e-mailen. Derefter kigger 3R Kontor på hvem der har meldt tilbage og fordeler herefter møblerne.

Møblerne er helt gratis men man skal dog selv betale for fragtomkostningerne, men mon dog ikke foreningen trods alt kan være med her.

Så en stor opfordring herfra til at du skriver dig op på deres donationsnetværk, da det er helt uforpligtende og du og din forening behøver kun byde ind hvis der er noget I virkelig kan bruge.

Lad os foretage en gratis projektvurdering og få vores vurdering af dit projekts muligheder.

Det er helt gratis for dig at indsende dit projekt og få vores vurdering af mulighederne. Du skal blot udfylde en kort formular og uploade projektbeskrivelse!

Få vurderet dit projekt
Steffen

Forfatter Steffen

Steffen Gregersen er stifter og fundraiser hos Aktiv Fundraising. Steffen udmærker sig ved at være super skarp til projektudvikling, fondsansøgning og videreformidling af hans store erfaring. Steffen er en erfaren underviser og hans foredrag får altid stor ros af deltagerne.

Flere artikler af Steffen

Skriv en kommentar