Tjen penge på fyrværkeri

Rigtig godt nytår! Håber du er kommet godt ind i det nye år og er frisk på at tage fat på en masse nye udfordringer. Det er jeg og det glæder jeg mig til at komme i gang med. December måned er jo en af de måneder hvor der bliver brugt flest penge i det danske samfund. Folk køber gaver, forlystelser, går til koncerter og meget andet op til jul. Så skal der spises mad i lange baner, og som om det ikke var nok. Lige efter jul, så kommer nytåret, og her spenderer vi i Danmark millioner af kroner på fyrværkeri m.m. Disse penge ville det jo være rart hvis din forening kunne få del i. Og det kan I. Ligesom jeg tidligere har beskrevet hvordan din forening kunne tjene penge op til jul, ved at sælge juletræer, så kan I også tjene penge på at sælge fyrværkeri. Inden […]

Få pengene til at yngle med projekt “Pengeyngel”

Penge er desværre ikke helt som kartofler. Hvis du står med 100 kroner, kan du ikke lige tage 10 af dem og putte dem i jorden, og så står du med 100 kroner igen til næste sæson. Det er ærgeligt, da det ellers havde været nemt. Men kan vi få pengene til at yngle på en anden måde? Det kan man faktisk godt med projektet jeg kalder for pengeyngel. Idéen med pengeyngel projektet går i al sin enkelthen ud på at foreningen stiller et beløb til rådighed for en række “pengeynglere” som så hver skal få dette beløb til at voksne via aktiviteter de selv finder på. Pengeynglerne konkurrerer så om at få deres beløb til at vokse mest muligt. Til sidst udbetales alle pengene igen til foreningen og foreningen har dermed fået sine penge til at yngle uden alt for stor en indsats. Sådan bygger du projektet op Start med […]

Cykelløb behøver ikke være cykelløb

Selvfølgelig skal et cykelløb være et cykelløb, men er det et sponsorcykelløb, så kan man sagtens lave konceptet om til andre idrætsgrene eller lignende. Jeg har tidligere beskrevet hvordan man kan tjene mange penge på et cykelsponsorløb, og derfor vil jeg ikke forklare det én gang til, men bare henvise til mit tidligere blogindlæg.

Tjen kassen på 1 time! Afhold cykelsponsorløb

Lav et cykelløb på en time, for alle jeres medlemmer og tjen kassen. Lyder det godt? Så følg med her. Konceptet I skal lave et cykelløb på en rundstrækning på ca. 1 km, hvor alle cykelryttere så kører i præcis en time. Cykelrytterne er jeres egne medlemmer, familiemedlemmer, venner og andre der har lyst.

Sælg musikken i små bidder og skab stort overskud

Står jeres orkester og mangler penge, kan I lave en sponsorkoncert, hvor I udover at tjene penge på entréen, sælger et af jeres stykker til sponsorer. I sælger stykket takt for takt, og når der ikke er solgt flere takter, stopper musikken! Sådan fungerer det Hvis jeres orkester har et stort projekt foran jer, f.eks. en rejse, nyt spilletøj eller et specielt dyrt instrument, kan I prøve at skaffe penge til det, ved at afholde en sjov sponsorkoncert. Koncerten er bygget op som en almindelig koncert, hvor I kan tage almindelig entré til koncerten m.m. Jeres sidste nummer, fungerer så sådan at hver musiker, på forhånd har været ude og sælge takter til firmaer, familie og venner. Hver takt koster f.eks. 20 kr.