Om AktivFundraising.dk

På AktivFundraising.dk kan du finde en masse hjælp til at tjene og skaffe penge til næsten alle typer af foreninger. Du finder en række artikler her på denne blog, som guider dig og kommer med masser af forslag, tips og tricks til hvordan du og din forening kan skaffe penge til drift, indkøb af materiale osv. Det at skaffe penge til forskellige formål hedder fundraising på engelsk og derfor hedder bloggen her AktivFundraising.dk.

Udover hjælp til at tjene penge til foreningen, så kan du også her på bloggen finde hjælp til hvordan du skaffer og fastholder medlemmer i foreningen, samt en masse andre gode råd og vejledninger omkring foreningslivet i Danmark.

Du kan også få god hjælp ved at abonnere på bloggens nyhedsbrev. Flere gode idéer og tricks sendes kun ud på nyhedsbrevet, hvor du også samtidig bliver holdt opdateret på hvad der ellers foregår her på AktivFundraising.dk. Tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Tilmeld dig nyhedsbrevetLidt om Steffen Gregersen

Jeg har altid været vild med foreningsarbejde. Jeg elsker at gøre noget godt for andre mennesker og se idéer vokse sig store og til sidst en masse mennesker der har en god oplevelse.
Jeg har været involveret i en del foreninger, både som ordinært medlem, bestyrelsesmedlem og også som ansat. Det har både været musiske foreninger og sportsforeninger.
Dog har størstedelen af mine aktiviteter været i musiske foreninger og her mest garderkorps. Jeg har siddet i og været med ved bestyrelsesmøder uafbrudt siden jeg var 18 år og var allerede igang med at arbejde med fundraising inden jeg fyldte 18 år (og nu er jeg 30).
Jeg elsker at finde på nye aktiviteter og opspore andres idéer og samle dem og prøve at bruge dem. Men jeg har ikke tidligere haft et sted at samle det, men det har jeg nu med AktivFundraising.dk og nu kan jeg dele det med dig og mange andre fra foreninger o.lign.Tilmeld dig nyhedsbrevet