En fantastisk udvikling for AktivFundraising.dk

2015 i AktivFundraising.dkSå er hverdagen startet igen efter en lang jul og et fantastisk nytår. Jeg håber du har nydt juleferien og er kommet godt ind i det nye år. Nu begynder alle foreninger så småt og vågne igen og du skal nok i gang med at genoptage hverdagen i din egen forening.

Et nytår giver mig altid en masse ny energi, da jeg ofte bruger tiden mellem jul og nytår på at gøre status over det forløbne år og sætte nye målsætninger for det kommende år. En super spændende øvelse, som giver mig en rettesnor at køre efter i den næste periode.

År 2015 for AktivFundraising.dk

Året 2015 blev det største for AktivFundraising.dk nogensinde. Det er en kæmpe udvikling jeg har været igennem. For lige at forstå det, er det vigtigt lige at forstå hvor AktivFundraising.dk startede.

Jeg startede AktivFundraising.dk for snart mange år siden, som en lille hyggeblog, hvor jeg noterede nogle idéer til hvordan man kan tjene penge i sin forening. Jeg regnede slet ikke med at tjene andet end et par håndører på nogle reklamer på siden. Men som tiden gik, fik jeg fyldt mere og mere indhold på, ligesom jeg fik flere og flere henvendelser fra folk som dig, der læser min blog.

I løbet af året 2014 holdt jeg mit første foredrag og tog imod de første kunder, som jeg hjalp med fundraising. Dog gjorde jeg ikke så meget for at få fat i flere, men lod det stille og roligt køre som det nu gjorde. Jeg arbejder ved siden af som dirigent og slagtøjslærer.

Men her i 2015 har jeg valgt at gå all in og tage en længere række af nye projekter ind, hvor jeg så hjælper med fundraising og projektudvikling. I løbet af 2015 er AktivFundraising.dk gået fra ren hobby til en fuldtidsbeskæftigelse for mig.

Ikea møbler

I Ikea efter møbler til kontoret

Det resulterede også i at jeg voksede ud af hjemmekontoret og pr. 1. September 2015 har jeg holdt til i Lindholm Business Center på Lindholm Havnevej i Nyborg. Her findes en række andre små virksomheder og iværksættere, som jeg deler mødelokale og køkken med og hilser på, på gangene.

Det har gjort at jeg i dag har langt mere professionelle rammer at drive AktivFundraising.dk i. Her kan jeg afholde kundemøder, små kurser og hvad der ellers måtte være nødvendigt med tiden.

Mit nye kontor

Det færdige resultat efter nogle timers samling af Ikea møbler

Nye kunder

Jeg har fået en række kunder i AktivFundraising.dk som jeg hjælper med fundraising. Det er alt fra kunstneriske foreninger, sportsklubber og projekter af mere social karakter. Jeg har mit fokus på frivillige foreninger samt forskellige sociale projekter, skoler m.m.

Jeg har faktisk fået mine kunder, helt uden at annoncere på min hjemmeside med at jeg har den ordning. Det synes jeg selv er lidt imponerende. Men nu er det så helt officielt her også.

Alt efter hvilket projekt vi taler om, så tilbyder jeg ofte foreningerne en no cure no pay ordning. Dvs. at jeg tager kun en betaling for de bevillinger jeg rent faktisk skaffer. Så foreningerne kan komme i gang uden at betale et større startbeløb, men kan vente med at betale, til de har sikkerhed for at få penge fra fonde eller lignende.

Selvom jeg har fået en del kunder, så udløber mine projekter jo også efterhånden som jeg får dem fuldt finansieret. Derfor er der jævnligt plads til nye projekter. Så hvis du har et projekt hvor du gerne vil have min hjælp, så er du altid velkommen til at skrive til mig på info@newhits.dk.

Hvad lavede jeg ellers i 2015

Udover at flytte i egne lokaler og knokle for en masse kunder med deres projekter, så fik jeg også hjulpet en hel del personer med at komme i gang med deres projekter. Denne hjælp foregår typisk via e-mails. Jeg får en hel del henvendelser hver dag på e-mail og jeg gør alt hvad jeg kan for at vende tilbage på alle mails med nogle brugbare svar.

Jeg har også været ude at holde nogle foredrag i 2015. Dog ikke så mange som jeg havde håbet på, men tiden har ikke været der og jeg har ikke lavet nogen form for opsøgende arbejde overhovedet, ligesom jeg har afslået nogle henvendelser. Desværre. Det håber jeg at kunne gøre bedre i 2016.

Derudover har jeg svigtet dig her på bloggen, da jeg ikke har fået skrevet ret meget nyt indhold til bloggen i 2015. Det er jeg rigtig ked af, især da grundstenen til successen er bloggen her og den har høj prioritet hos mig. Det er noget jeg helt klart vil gøre hvad jeg kan for at ændre her i 2016. Der skal langt flere tips og guides ud til dig som læser. Så hold godt øje med siden fremover. Jeg har en ”hemmelig plan” om at kunne skrive et nyt godt indlæg hver uge. Jeg stiller min bagdel i klaske højde, hvis ikke jeg får leveret dette til dig!

Dejlig udsigt

Udsigten fra mit kontor er ret fantastisk

Hvad kommer 2016 til at bringe?

Et super spændende 2016 er lige startet. Der er mange spændende ting i støbeskeen for AktivFundraising.dk i det kommende år. Jeg kan ikke gå i detaljer omkring flere af tingene, men jeg vil da først og fremmest nævne at jeg allerede har booket de første møder med potentielle nye kunder. Det er nogle spændende projekter, som jeg glæder mig til at være med til at sætte i søen. Dog har jeg stadig lidt plads i kalenderen, så hvis du har et projekt, så tøv ikke med at kontakte mig.

Derudover barsler jeg med et helt nyt design på hjemmesiden her. Hjemmesiden gør sig ikke voldsomt godt på mobiltelefon eller tablet. Det skal klart forbedres, så man også kan læse mine råd og tips, selvom man sidder med en mobil til et bestyrelsesmøde eller lign. Derudover vil den også bedre signalere hvor AktivFundraising.dk står i dag og hvad jeg kan tilbyde af hjælp.

Derudover kommer de første måneder også til at stå i at få lanceret et helt nyt og spændende koncept til foreninger m.m. som ønsker at tjene gode penge til klubkassen. Jeg kan ikke gå i detaljer omkring dette projekt, men der er ikke set noget lignende i Danmark endnu. Så glæd dig, hvis du og din forening ønsker at tjene en del penge på en nem og sjov måde. Forventet lancering omkring primo april.

Derudover har jeg fået utallige henvendelser efterhånden på om ikke man kunne købe min viden og erfaringer på en nem måde. Jeg tilbyder foredrag, men det er lidt voldsomt hvis man bare er én person. For at imødekomme efterspørgslen er jeg så småt gået i gang med at samle idéer og cases til en kommende bog jeg vil skrive. Den kan jeg forhåbentlig få skrevet her i løbet af året, så den kan blive klar senere på året. Jeg håber og forventer at kunne lancere denne bog senest 1. oktober.

Og så planlægger jeg selvfølgelig en masse godt for mine kunder, så de kan få gennemført deres fantastiske idéer og projekter. Det er bare så givende at være involveret i disse projekter, da man kan se hvordan de gavner og er med til at gøre en masse personer glade.

Jeg vil hermed ønske dig og din forening et rigtig godt nytår og håber vi kommer til at mødes, skrives ved og snakkes ved i dette nye år. Tøv ikke med at skrive til mig, enten i kommentarerne herunder eller på en mail til mig. Så 2016 kan blive året hvor dit/jeres projekt fik vinger og kunne begynde at flyve!

Kunne du lide artiklen?
Tilmeld nyhedsbrev

Kommentarer

 1. Jonna Pedersen skriver:

  Hej Steffen.
  Vi er en lille lokalhistorisk forening på Møn, vi lever kun af vores kontingent fra medlemmer, vi har nu igennem lang tid samlet materiale om smeden / smedjerne og deres betydning i samfundet igennem tiden, ca. 200 år.
  Vi har meget materiale, en forfatter har set på det ,siger der er til flere bøger, vores problem er, hvem vil finansiere den slags bøger.
  Hvor begynder vi.
  Venlig hilsen fra næstformanden i Lokalhistorisk Forening Thorsvang. Jonna Pedersen

  • Hej Jonna

   Det lyder til at blive en spændende bog der kan komme ud af det.
   I skal jo begynde med at finde ud af hvad vil det koste at få forfatteren til at skrive bogen og dernæst at få den trykt.
   I skal også finde ud af hvad formålet med at få bogen skrevet er.
   Dernæst kan I finde nogle fonde som støtter litteratur, kunst og kultur m.m. som kunne have interesse i det. Find nogle fonde som evt. tidligere har støttet projekter som jeres.
   I kan enten låne Vejviser til legater og fonde som cd på biblioteket, bruge en side som fonde.dk eller lignende til at finde disse fonde frem. Første mulighed er gratis.
   Hvis formålet med bogen bl.a. kan være at trække flere turister til, så kan der også være penge at hente i en LAG pulje i jeres område.

   Jeg håber dette har kunnet hjælpe jer lidt på vej 🙂

   Mvh
   Steffen Gregersen

Skriv kommentar

*