10 tips til bedre fondsansøgninger

Jeg kan med glæde præsentere dig for min e-bog, 10 tips til bedre fondsansøgninger.

Og ja, denne e-bog er helt gratis.

I denne e-bog har jeg samlet 10 af de vigtigste tips, om hvordan du får større succes med at søge fonde til din forening.

 

Det får du i denne e-bog

Bogens ti tips viser dig hvordan du får tilpasset din ansøgning til de forskellige fonde, så du øger dine chancer markant, for at få tilsagn om støtte.

Derudover får du også en bonus, som viser dig et eksempel på opsætning af en ansøgning.

Alt i alt, et rigtigt godt værktøj, der kan hjælpe dig godt på vej med dine ansøgninger, uanset om du har sendt mange ansøgninger før, eller skal til at sende dine første ansøgninger.

 

Sådan får du fat i e-bogen

Du får e-bogen helt gratis, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. I nyhedsbrevet modtager du desuden en række andre tips, tricks og guides til hvordan du kan tjene penge til din forening, øge medlemstallet eller gøre arbejdet i foreningen smartere.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen, hvis du ønsker det. Men du vil opleve at jeg ikke forsøger at sælge noget i nyhedsbrevet, men tilgengæld sender dig en lang række gratis tips, råd og idéer. Jeg skriver kun om de ting jeg selv synes er godt.

Indtast dit navn og email adresse herunder og få gratis adgang til e-bogen med det samme.

Gratis e-bog
10 tips
Gode råd
Eksempler
Udfyld dine informationer herunder, og du vil modtage denne gratis e-bog.

Jeg ønsker dig held og lykke, samt masser af succes.

 

Venlig hilsen
Steffen